2381051363 Μακεδονομάχων 20, Έδεσσα mariagoulaki@gmail.com
 
LadyStyle
Κοσμήματα - Διοργάνωση Εκδηλώσεων - Workshop - Ονειρόσπιτο


 

Σε ένα αναπαλαιωμένο διώροφο κτίριο μακεδονικής αρχιτεκτονικής όπου κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα, στην καρδιά της παλιάς πόλης της Έδεσσας, το Βαρόσι, βρίσκεται το LadyStyle design & more. Στο ισόγειο του LS θα βρεις κοσμήματα, σανδάλια και είδη δώρου, σε ένα χώρο απαράμιλλης αισθητικής όπου το παλαιό συμπληρώνει το μοντέρνο με την υπογραφή του LS.

Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο θα συναντήσεις το workshop!
Ο κατάλληλα διαμορφωμένος cozy χώρος μας φιλοξενεί ενήλικες και εφήβους πραγματοποιώντας δραστηριότητες και σεμινάρια όπως ζωγραφική, κατασκευές, κόσμημα κα. Στον ίδιο όροφο βρίσκεται και το προσωπικό μας  εργαστήριο κατασκευής και σχεδιασμού!

Παραπάνω,στον δεύτερο όροφο εδρεύει το Ονειρόσπιτο! Ένας προσαρμοσμένος χώρος για παιδιά άνω των 2,5 ετών.
Υπόσχεται ένα ταξίδι στον χώρο της δημιουργίας μέσα από τα ματια των παιδιών!
Τα ολιγομελή τμήματα και οι οργανωμένες δραστηριότητες το κατατάσσουν στην κορυφαία επιλογή παιδικής δραστηριότητας στην πόλη μας!

Η φιλοσοφία μας: Η Lady Style γυναίκα νιώθει όμορφη, ελεύθερη και μοναδική. Με το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει διαχέει φως παντού!
Λατρεύει τα χρώματα, την φύση και ότι αυτή γεννά, της αρέσει να ζει, να γελάει, να φλερτάρει και να αγαπά με την ψυχή της!
Η Μαρία και η Ελισάβετ (Designers & Creators) αδερφές στην ζωή αλλά και επαγγελματικά από μικρές λάτρευαν να δημιουργούν!
Σήμερα επιλέγουν να ενσωματώνουν στις συλλογές τους ημιπολύτιμους λίθους, υφάσματα και πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι μοναδικότητα και την LS ταυτότητα σε κάθε συλλογή που δημιουργούν!
Σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια για τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής σας και μοιράζονται την αγάπη τους για τις κατασκευές και
την διακόσμηση μέσα από οργανωμένα project σεμιναρίων που λαμβάνουν χώρα στο workshop τους!

Η ομάδα μας: Δήμητρα Γουλάκη (Νηπιαγωγός) Ονειροσπιτο, Ιωάννα Γουλάκη (Social Media, Shop Assistant), Ελευθεριά Γουλάκη (Project Manager, Ονειρόσπιτο).
Η αγάπη μας για ότι δημιουργούμε, το μεράκι μας και η επιμονή μας στην λεπτομέρεια είναι τα δικά μας συστατικά για τον ορισμό της επιτυχίας!